Recept: ISCHOKLAD MED APELSINSMAK eller PEPPARMINT
Ca 50-60 st
DU BEHÖVER:
50 gram ekologisk kokosolja
DU BEHÖVER:
50 gram ekologisk kokosolja
150 gram ekologisk mörk choklad (minst 70%)
Välj en av smaksättningarna (eller smaksätt hälften med den ena):
Zest från 1/2 apelsin
Några droppar pepparmyntolja
GÖR SÅHÄR: Gör ett vattenbad och lägg i kokosoljan och chokladen i bitar. Låt det smälta under omrörning. Riv under tiden skalet från apelsinen och rör ner det i smeten när allt har smällt alternativt droppa i lite pepparmyntolja. Fördela i formar och ställ kallt så att de får stelna. Klart, superenkelt och fantastiskt gott!
NOTERING:
Ekologisk mörk choklad i olika varianter finns HÄR.
Om du inte hittar kokosolja i din butik så finns det HÄR
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar