Recept: RAW PARMESANOST
1 liten burk / skål
DU BEHÖVER:
1 dl solroskärnor
DU BEHÖVER:
1 dl solroskärnor
2 tsk näringsjäst
Havssalt efter smak
1 msk neutral kokosolja
GÖR SÅHÄR: Mixa Solrosfrön, bjäst och salt så att det blir som ett fint mjöl. Tillsätt kokosoljan och mixa en liten stund till. Förvara "osten" i en lufttät burk i kylen upp till några veckor.
GÖR SÅHÄR: Mixa Solrosfrön, bjäst och salt så att det blir som ett fint mjöl. Tillsätt kokosoljan och mixa en liten stund till. Förvara "osten" i en lufttät burk i kylen upp till några veckor.
Testat receptet, blev ej så mycket permesan smak. Kommer testa med mixade dyrare chasew nötter och torka inaktivera torrjäst.
SvaraRaderaBör ju testa sig fram innan smakresulat kan ges.
SvaraRaderaTack för receptet dock🙂
SvaraRadera